2010/02/11

Cidri

Következő futás: 2010.02.12. péntek

A mai előrejelzés szerint -2 fok lesz, aminél én rosszabbra számítottam.
Azért mindenki hosszú szárúban jöjjön!
Készült hozzá új jegy, gyűjtőknek kihagyhatatlan:



Lesz nálam pár kisebb méretű mellény (akciós volt az IKEÁban), kompaktabb hölgyek előnyben, az ár 500, van 5 db.

Programtorlódás miatt várhatóan bringával fogok menni, úgyhogy lesz teherfuvar a retiküljeiteknek.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Sziótok!

Valaki megmondhatná hogy mit értettem félre a futással kapcsolatban, mert én nem találtam senkit!
Újonc 6é utas lennék, már fél éve gondolkodom a 6é futáson, csak nekem a péntek esti időpont kevésbé alkalmas, mert vidéki vagyok és hétvégén hazamegyek, most először sikerült volna eljutnom az eseményre.
Odamentem péntek 23:50-re, nem találtam senkit, vártam 24:10-ig és közben észrevettem, hogy a villamosok nem éjfélig járnak, így nehéz lenne a zárt sínpályán futni, az utolsó vili 01:05-kor indul csak el.
Éppen ezért visszamentem 00:55-re és egyedül elbúcsúztattam az utolsó, 01:11-kor induló 6ost, majd szobroztam még 01:30-ig, aztán átfagyva (egy szál pulcsiban) inkább hazamentem..
Szóval a kérdésem az lenne, hogy pontosan melyik nap hánykor van a tali, mert éjfélkor nem lehet, ha 1-ig járnak a vilik, ha meg 1 óra, akkor meg péntekről szombatra virradóan, vagy esetleg péntek hajnali 1:00-kor?
A helyszínt sztem nem lehet elrontani, Móricz zs. krt, 6os vill végmegálló, sínvég.
Persze az is lehet, hogy a láthatósági mellény helyett véletlenül Harry Potter láthatatlanná tévő köpönyegét öltöttétek magatokra, amit most jelzek, hogy nem túl biztonságos közlekedés szempontjából..
Sajnálom, hogy így csalódnom kellett a futásban, valaki megírhatná, hogy hogy is volt ez, volt-e egyáltalán, illetve ha igen, akkor nem ártana a kiírást frissíteni, illetve a felszólítás is lehetne pontosabb, vagy elmaradás esetén jó lenne egy értesítő erről a blogon..

Üdv, Bálint

PicilányVicky írta...

Sziasztok!

Boldiiiii! A mellényből egyre igényt tartanék :) és jegyet is kérek egyet,mert ez tecccccccik :)

Kedves Balázs!
nem voltál elég türelmes és kitartó,mert 0,30kor tuti megérkeztek a többiek :) hisz 0,36kor megy az utolsó hosssssssszú villamos,amig végig megy és azután szoktunk indulni :) gyere el következő hónapban,vedd fel valamelyikünkkel a kapcsolatot és Mi segitünk :) ez a tuti :)

jövő hónapban remélem újra erősitem a csapatot,sajnos ez most kimaradt,fáj is érte a szivem :(

addig is puszmák!

Unknown írta...

Hát erre pont nem gondoltam. Éjfél van kiírva itt a honlapon, illetve 1kor megy az utolsó, a kettő között folyamatosan járnak a vilik.. De akkor tényleg módosítani kéne a kiírást, hogy más is értesüljön, aki jönni akar. Majd igyekszem menni valamelyikre, még nem tudom mikor tudok..

Névtelen írta...

Szervusztok!
Nagyon remélem hogy a márciusi futáson már ott leszek, mert már nagyonhiányzik... És remélem a kangoo-sok is jól vannak, ha nem is jönnek,mert nekik ehhez most még nagyon hideg van! Mindenkinek minden jót, sziasztok....