2010/01/11

Hatan a 6É-n

Pénteken nem volt kellemes idő.
Igaz, az előrejelzésben beígért ónos eső elmaradt, fagy se volt, sőt, még az eső is elállt, azért elég fedettpályás idő volt.
Na de azért a 6É futás nem maradt el!

Igaz, előtte elszundítottam, és olyan lassan töltődött be a rendszerem, hogy csak a villamoson ülve jöttem rá, hogy a naptárakat - de még a mellényemet is! - otthon felejtettem. Még jó, hogy a jegyeket meg a lyukasztót hamarabb bekészítettem.

Szóval összejöttünk hatan (plusz egy hetedik, aki máskor már futott velünk, de most civilben volt és csak az első éjjel-nappaliig futott velünk), boldog újévet kívántunk egymásnak, és elindultunk.

Nagyon kihalt volt a város, szerencsére a Kármán kolesz előtt elhaladva kaptunk valamelyik emeleti ablakból egy "HAJRÁ 6É!" bekiabálást, plusz az első fussforrestet. Így máris jobban esett a futás, köszi műszakisok!

A dudálások olyan gyérek voltak, mint a forgalom, de a végére azért összejött fejenként 1,00 darab, talán néhány tizeddel több is.

A Nyugati után befutottunk valami felhő alá, elkezdett szemetelni az eső, de nem zavaró erősséggel. Aztán befutottunk a Moszkva térre, 01:05:45 lett a vége. Kis fényképezkedés, aztán oszlásnak indultunk.

A trombitás Kert melletti éjjel-nappali török kajáldában már megismernek minket, mindenkinek jó szívvel ajánlom őket.

1 megjegyzés:

BME - KÁRMÁN írta...

5. emelet volt és hamarosan futunk is veletek!!! :D