2011/03/14

Utolsó előtti

A "végeladás, nincs maradás" elvet követve minden létező maradékjegyből lehetett választani, legjobban talán a '48-as Sínre magyar! fogyott.
A Nike Futóklub kitett magáért, sok újonc futó is összegyűlt, régi arcok is szép számmal felbukkantak. (Bár fel tudnék sorolni nem kevés hiányzót is - remélem, az utolsóra mindenki eljön!)

42 futó, 1 bringás - utóbbi 3-ra bővült nem sokkal a Mester utca előtt. Olllyan jó érzés volt megint ilyen sokan futni az utóbbi idő kamarafutásai után! Azok is tök jók, de ez máshogy jó.
Bruttó 57:19 volt a futott idő, a nettó idő NEM 22 perc volt, az biztos.
Kaptunk 21 bíztató dudálást, első fussforrest a Nyugatinál.
Beszólás a Körúton, autóból: "Mi van veletek, ég a beletek?"
Illetve a Karinthy Frigyes út végi kanyarban arra csámborgó lányok "Mi történt itt?" kérdésére egyik futótársunk a válla fölött odavetette: "Baleset..."
Sok szurkolás is volt a járókelőktől; talán a Blaha előtt volt, hogy egy kocsmából kitódult egy csapat, nekünk ordítani, tapsolni.
A végén, miután kilihegtük magunkat, finom karamellás teát és előírásosan görbe banánokat kaptunk a Futóklub jóvoltából. Még tombola is volt, úgyhogy nagyon vidám hangulatban zártuk az utolsó előtti 6É futást.

A Futóblogon is van bejegyzés ugyanerről, sok jó képpel, videóval, itt.

1 megjegyzés:

Petya írta...

Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott. Helyette itt futottam a tavaszban, Schwetzingenben.