2008/06/17

Benne leszünk...

...a tévében. Ha minden igaz, ma este adásba kerülünk a TV2 Aktív című műsorában. Majd jól belinkelem ide is, aztán mindenki gyönyörködhet magában, egymásban mozgóképen is.

Huszonöten gyűltünk össze ez alkalommal, hogy a kissé hűvös-szeles koranyári éjszakában megmelengessük a síneket. A futók között felbukkanó rég nem látott arcoknak személy szerint külön örültem. (Persze mindenki másnak is!) Egy kerékpáros kísérőnk volt, ő viszont a vázra erősített kamerával egyben dokumentálta is az eseményeket.

A stáb végig szorgosan forgatott, autóról, bringáról, állványról. Engem már az elején bedrótoztak, úgyhogy hangfelvétel is készült. Remélem, senki nem mondott olyat, amit aztán ki kell sípolni!

Bruttó időnk 1 óra 1 perc volt, kaptunk >>>Elfelejtettem! Mennyi?<<< és fél bíztató dudálást, és szépen megvolt a fussforrest! is. A pályakarbantartók ezúttal nagyon szorgosak voltak, három helyen is kerülnünk kellett a hegesztőbrigádot.

A végén, a sprint utáni nagy pacsizást követően egyesek a 61É-vel mentek tovább, a többiek pedig szokás szerint szétszéledtek. (Figyelitek az alliterációt?)

Legközelebb július 11-én futunk együtt.

2 megjegyzés:

KoBold írta...

Papa!
Lement azóta a lázad?
Gyógyulj meg.

Unknown írta...

En láttalak titeket és nagyon nagyok voltatok, az alliteráció meg egyenesen csúcs! :)