2009/09/25

Októberben megint retour

Tudom, hogy többen vannak, akik nagyon várják már:
Októberben (10.09.) ismét 6É Retour lesz!

Az újabbaknak, akik még nem találkoztak ezzel:
A 6É futást a szokásos módon lefutjuk, majd a végállomásnál az erre vállalkozók megfordulnak, és visszafelé is lefutják.


  • A teljes oda-vissza táv 17,2 km

  • Szokott lenni bringás kíséret, frissítéssel (felajánlásokat szívesen veszünk)

  • Visszafelé futva visszafelé mondjuk be a megállókat is (Even óllágem: rét anézS!)



SZóljatok azoknak is, akiknek a sima 6É túl rövid! :-)

2009/09/13

A 2009.09.11.

Emlékfutás, több szempontból is.

- Hornyák Ádám a Kangoo magyarországi alapítója 1éve hunyt el(a mostani jegyünk fényképesen is RÁ emlékszik)

- WTC elleni támadás 8.évfordulója

31+1 fő, 18+1futott, ebből 9pattogott, 4guruló(2biciklis és 2göris :)
arról a bizonyos 1 főről el kell mondani, hogy a ZP-nél csatlakozott be hozzánk a haverjával együtt, de a haver puhány volt és kiállt, mert gyrossal volt :)
szóval 1fő, aki ki tudja már hanyadik sörön, jégeren és egyéb alkoholtartalmú itóka elfogyasztásán volt túl, mindenki azt hitte, pár „megálló” és kidöl a fazon, de neeeeeeeeeeeeem :)
a jászainál már kapott mellényt, amit ugyan forditva sikerült magára ráncigálni, de idővel ez is helyre került :)
öltözete,személyleírás: börkabát, farmernadrág és valami torna -féle cipő, kezében egy borospohár :D ebben suhant úúúúúúúúgy, hogy mindegyikünket megszégyenitett :)
tiszteletbeli 6é futó lett, ezért kapott egy mellényt is :)
34 vagy 24 duda, ketten számoltak két félét :) és van amit 2x :)
fussforrest 1db, petőfi híd kanyar környékén hallottuk.
Boldinak most pisilnie nem kellett, viszont a Margitszigetet megint "elfelejtettük bemondani" és élmény dús futásunk volt a sötét, itt-ott eléggé hepe-hupás margit hidon :)
Még hacsak hepe meg hupás, de olyan tömeg volt rajta :)

Találkozunk Októberben, amikor is oda-vissza futunk, tehát 17,2km :)
A pontositás kedvéért(mert többen megjegyezték), nem éjfélkor indulunk(akkor csak találkozunk), hanem 0:32kor az utolsó villamos indulása után, tehát célszerű fél1re legkésöbb ott lenni :)

Ui.: Fotókat feltöltöttem IDE, mivel szőke vagyok, ezért ügyes is és véletlenül összekevertem két feltötlést, ugyhogy remélem a lerészegedő képek nem abba a mappába kerültek :)
Megértéseteket köszi :)

2009/09/08

Emlékfutás

Ezt a levelet kaptuk:

Jessi vagyok, az egyik 6é-s kangoo futó! :) Azért írok levelet, mert most pénteken lesz a következő "éjszakai levegőtisztítás" a fővárosban :), ám nekünk, kangoosoknak ez különleges futás lesz, emlékfutás. Ugyanis 2008. szept. 8-án hunyt el tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben Hornyák Ádám "Ádee" (kangoo master trainer, nemzetközi prezenter), aki bevezette, felépítette, megszervezte a kangoot Magyarországon, guiness rekordot állított fel a FittArénán (több, mint 800 kangoos ugrált egyszerre egyidőben), és nem csak ezt a fajta mozgásformát szeretette meg az emberekkel, hanem magát a mozgást, a sportolás élményét! Rá szeretnénk emlékezni ezen a pénteken, hiszen ő is szeretett futni, és a kangoo volt az élete, a mindene, az évezred őrülete!

Fussunk mindannyian az ő emlékére!