2007/04/27

Éjszakai futás különkiadás

A Centenáriumi Cserkésznap* alkalmából különkiadással jelentkezünk.
Találkozó: 2007. 04. 28-án, szombaton este 23:00-kor a Moszkva téri óra alatt.
Útvonal: Moszkva tér - Margit krt - Margithíd - Pesti rakpart - Lánchíd - Kemal Atatürk sétány - Budai vár - Halászbástya.
Táv: 6km
Végig járdán futunk, de mellény azért kell.

* 100 éves a cserkészmozgalom.
További információ: www.100.cserkesz.hu

2007/04/16

Április

Húsz futó, egy sérülés miatt kerékpáros kísérő.

Kicsit meglepő volt a viszonylag alacsony létszám, de mivel nem a tömeg duzzasztása a cél, hanem a jó hangulatú együtt futás, nem bántuk. A Futóbolond különítmény narancssárga foltjai határozottan hiányoztak. (Úgy látszik, mozgásban kell magunkat tartani a különböző fórumokon, mert a kellemes idő kicsalja ugyan barlangjaikból a téli álmot alvó futókat, de rögtön sok más, csábító programlehetőséget is teremt.)

Szép időnk volt, a megszokott kellemes tempóban futottuk végig (Grizzli is, gratula!). 1 óra 3 perc volt a menetidőnk.

Ebben a hónapban az egyik futótárs egyszemélyes - de annál mobilabb! - szurkolótábora, a szembejövő felsővezetéket ellenőrző ampervadász brigádok hullámai, a pirosnál dízelsierrából nekünk szegezett "Te mit akarol?" kérdés voltak az ügyeletes vidám színfoltok. A megállók bemondása már-már katonás gyakorlottsággal megy - a járókelők nem kis örömére.

A korábban rólunk "látatlanban" hírt adó mozgasvilag.hu munkatársa immár élőben is belekóstolt a Nagykörúti futásba - kíváncsian várom, mit szűr le belőle írásban.

Meglepetés volt még, hogy a futam az aktuális flyerz programújságban is megjelent.

Április 22-én Vivicittá Városvédő futás. Remélem, sokan 'összefutunk' ott is.